Ajánlott hasznos oldalak

  • Autó karosszéria javítás amennyiben az autót bármilyen külső sérülés érte, nekiment a kerítéslécnek vagy egy oszlopnak, meghúzták a parkolás során lepattogzott a festés vagy kisebb nagyobb karambol érte a gépjárművet. Szakembereink elsőrangú módon értenek a BMW járművekhez, gyári diagnosztikai eszközökkel rendelkeznek...

  • Amíg bereped a szélvédő üveg akkor kevesen gondolják mennyibe került a szélvédő csere, így ha csak kisebb kavicsfelverődés keletkezik érdemes azt időben javíttatni mert lehetséges a legtöbb esetben a kavicsfelverődés annyira eltüntethető, hogy csak egy alig-alig látszódó pici folt vagy éppen egy pötty marad a helyén. A szélvédőjavítás tehát egy nagyobb bajt előz meg, amikor a sérült egyedi üvegfelület nem reped tovább, mert ha ez megtörténik akkor már nincs más választásunk, mint a komplett szélvédő csere.

  • Amikor rajtunk ragad az autó vagy nincs kedvünk az értékesítéssel foglalkozni vagy éppen nem tudjuk miért nem tudjuk eladni autónkat akkor érdemes elolvasni a hogyan adjunk el használt autót leíréást. Amikor pedig már ez sem segít, akkor érdemes körbenézni az interneten van-e olyan cég amely autó felvásárlással foglalkozik. A legtöbbször olyan esetekben fordulunk ilyen cégek felé, amikor több éve csak kerülgetjük autónkat vagy olyan komoly sérülést szenvedett amely miatt már nem éri megjavíttatni esetleg olyan műszaki hibája van amivel már használni nem tudjuk és a javítása is többe kerül, mint maga a gépjármű értéke. Főként idősebb autóknál fordul ez elő, ilyenkor vagy komolyan sérült autók eladása esetén keresünk fel egy a roncsautó felvásárlással foglalkozó céget vagy vállalkozást.